AGD SİYER YARIŞMA BİRİNCİSİ İMAM HATİPTEN

GELENEK BOZULMADI

31.05.2023 196

Dereceye giren iki öğrenci okulumuzdan çıktı

Anadolu Gençlik Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği peygamber efendimizin hayatının konu edildiği yarışma sonuçlandı.

Okulumuz 8. Sınıf öğrencisi Zeliha AKDAĞ yarışmada en yüksek net sayısını elde ederek ilçe genelinde birinci oldu.

Trabzon genelinde  8. Olan öğrencimiz kızlar arasında 4. Oldu

İlçe genelinde yarışma için takdir edilen 500 tl ödül önümüzdeki günlerde Anadolu Gençlik Derneği çaykara yönetimi tarafından öğrencimize takdim edilecek.

Aynı yarışmada ilçe genelinde 4. Olan diğer öğrencimiz 7. Sınıfa devam eden Nazmiye YANDIRICI oldu.

İlçe genelinde yarışma için takdir edilen 200 tl ödül önümüzdeki günlerde Anadolu Gençlik Derneği çaykara yönetimi tarafından öğrencimize takdim edilecek.

Akdoğan Kuran Kursu’na da devam eden her iki öğrencimizi yetiştiren değerli öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi destek veren velilerimizi tebrik ediyoruz.

31-05-2023