KURAN OKUMA BÖLGE BİRİNCİSİ OKULUMUZDAN

HAYRÜNNİSA YILDIZ İFTİHARIMIZ

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen yarışma programına Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İl birincisi olarak gelen

10 İmam Hatip Ortaokulu,

8 Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisinin katılım sağladığı bölge finali, büyük ilgi gördü.

Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreninde konuşan Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, "Finalde yarışan ve yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bugün öğrencilerimizin her biri gerçekten çok güzel bir Kur'an ziyafeti sundular. Hafızalarımızda, gönlümüzde derin izler bırakan bir program gerçekleştirildi. Bu programın düzenlenmesinde emeği olan tüm öğretmen ve okul idarecilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yener'in konuşmasının ardından derece elde eden öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 2. Bölge Finalinde

Lise kategorisinde

Trabzon Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Gedikli birinci,

Sivas Asım Şahin Kıza Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nisa Nur Yüceyurt ikinci,

Amasya Merzifon Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Dağıstan ise üçüncü oldu.

Ortaokul kategorisinde

Trabzon Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu öğrencisi Hayrunnisa Yıldız birinci,

Sivas Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Yücekaya ikinci,

Sivas Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu Zeynep Nur Kocabaş

ise üçüncülük derecesini elde etti.

Yarışmaya Sivas, Tokat, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon illerinden gelen öğrenciler katılım sağladı.

01.05.2024 211

Öğrencimizi yetiştiren anne-babasına, meslek dersi öğretmenlerine, bilhassa Kur'an Kursu eğiticilerine teşekkür ederiz.

01-05-202401-05-2024