"Changing Human vs. Changing World Climate" eTwinning Projesi

04.03.2022 536

Okulumuz ortaokul öğrencileriyle iklim değişikliği hakkında farkındalık kazanmak ve bilinçlenmek amacıyla " Changing Human vs. Changing World Climate" isimli eTwinning projesine katıldık.

Projemiz öğrencilerin çevresel farkındalık kazanmalarını ve değişen dünya iklimi karşısında harekete geçmelerini sağlamak için Birleşmiş Milletler (BM) iklim değişikliği müzakerelerinin yüz yüze veya çevrimiçi rol yapma aktivitelerinden oluşacaktır. Dünya İklim Simülasyonu aracılığıyla öğrenciler, ülkelerin küresel iklim değişikliğini ele almak için yapması gereken eylemleri keşfederek öğreneceklerdir. Öğrenciler bu aşamaya gelene kadar birçok etkinlik yapacak, bu etkinliklerle hem müzakerelere hazırlanacaklar hem de farkındalık kazanacaklardır.

04-03-202204-03-202204-03-2022