HİKAYE YAZARIMIZ YETİŞİYOR

TİMAV 11. GELENEKSEL HİKAYE YARIŞMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU

20.07.2023 373

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen hikâye yarışmanın onuncusu 2022-2023 eğitim öğretim yılında serbest tema ile düzenlenmiştir.

Gençlerimizin gönüllerinde yankı bulan hikâyeleri derlemek amacıyla 11. Geleneksel Hikâye Yarışmasına 60 ilden, 482 eser başvuruda bulunmuştur.

Hikayeler, yürütülen titiz çalışmalar sonucu ön değerlendirme ve ön jüri elemesinden geçtikten sonra alanında söz sahibi kalemlerden oluşan seçici kurul üyeleri Abdullah Harmancı, Mehmet Kahraman ve Sadık Yalsızuçanlar tarafından puan usulü ile değerlendirilip derecelendirmesi yapılmıştır.

Yarışmaya ilgi gösteren ve mansiyon ödülü almaya hak kazanan Merve AKTÜRK öğrencimizi, ona destek olan Sefa YEŞİLYURT öğretmenimizi ayrı ayrı tebrik ediyoruz.

Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Eylül ayı içerisinde, daha sonra ilan edilecek bir günde yapılacak ödül töreninde takdim edilecektir.

1. Çiğdem Yıldırım – Konya – Yunak AİHL / “ODUNCULAR” adlı öyküsüyle

2. Halil Gökgöz – İstanbul – Ekrem Cevahir AİHL / “FİLİKA” adlı öyküsüyle

3. Zeynep Erim – Bursa – Şehit Fevzi Başaran AİHL / “SAKIN AÇMA” adlı öyküsüyle

Mansiyon: İclal Açıkgöz – Kocaeli – Mehmet Akif Ersoy Kız AİHL / “ADEM’İN BAHÇESİ” adlı öyküsüyle

Mansiyon: Beyzanur Duman – Konya – Konya AİHL / “ARAYIŞ VE ADANIŞ” adlı öyküsüyle

Mansiyon: Müberra Dilay – İstanbul – TOKİ Celalettin Ökten Kız AİHL / “SEKİZ SANİYE” adlı öyküsüyle

Mansiyon: Nadir Edikli – Konya – Karatay Ali Ulvi Kurucu AİHL / “Taşsız Mezar” adlı öyküsüyle

Mansiyon: Merve Aktürk – Trabzon – Şehit Ahmet Çamur AİHL / “YALANCI RUHLAR RESİTALİ” adlı öyküsüyle

Ödül almaya hak kazanmıştır.

Kaynak: http://timav.org.tr/slider/timav11gelenekselhikayeyarismasisonuclarimizbellioldu/