KIZILAY KULÜBÜMÜZDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

28.12.2022 480

Okulumuz Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü Kulübü öğretmeni Selami BAYRAKTAR ve Özge YARDIM öğrencilerle birlikte kan bağışı kampanyasına destek sağladı.

Öğrencilerimiz ilçemizin semt pazarı günü olması dolayısıyla çarşı içinde esnaf ziyaretleri yaparak ve halkı da bilgilendirerek kan bağışında bulunmaları için davet ettiler.

Kızılay görevlileri ile birlikte bağış formlarını doldurmalarına yardımcı oldular.

Okulumuz öğretmenleri ile birlikte ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ÇAMURALİ, şube müdürümüz Sayın Veysel SOMUNCU kan vererek bağışta bulundular.

Ayrıca 18 yaşını dolduran okulumuz öğrencileri de ilk defa kan bağışında bulunmanın heyecanını yaşadılar.

Siz değerli velilerimizin ve bağışsever halkımızın destekleri ile gün sonunda toplam 52 ünite kan bağışının Kızılay'a uaşmasına vesile oldular.

Kızılay kulübümüze ve kampanyaya destek veren siz değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır.

28-12-2022

28-12-202228-12-202228-12-2022