"Reading Connects" (Okumak Birleştirir) eTwinning projemiz başlıyor

Okulumuz ortaokul öğrencileri 2021-2022 eğitim-öğretim yılında "Reading Connects"(Okumak Birleştirir) isimli eTwinning projesine başlıyor.

21.09.2021 423

Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Lisesi ortaokul öğrencileri 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yeni bir eTwinning projesine başlıyor. "Reading Connects"(Okumak Birleştirir) projemiz öğrencilerimizin hem kitap okuma alışkanlıklarını hem de duygusal ve sosyal gelişimlerini ilerletecek, onlara yeni beceriler kazandıracak bir projedir. Projemizin temel amacı, öğrencilerde okuma ve yazma hazzı ve alışkanlığını teşvik etmeyi, okul kütüphanesinin yeni bir iletişim ve entegrasyon merkezi olarak kullanılmasını, öğrencilerin çok kültürlü bir bakış açısı kullanarak kendilerini ve diğer kültürleri keşif yolculuğuna çıkmalarını sağlamaktır.

21-09-2021